Bach-virágeszencia választó
A Bach-virágterápia 38 féle negatív érzelmi állapotot foglal magában. Ahhoz, hogy könnyebben ki tudja választani a legmegfelelőbb eszenciát, készítettünk egy ESZENCIAVÁLASZTÓ tesztet. Bach doktor 7 érzelmi kategóriába sorolta a gyógyíreket, mi is ennek megfelelően csoportosítottuk Őket. Nézze végig a csoportokban található összes leírást.

Mindegyik lelkiállapothoz egy egyszerű állapot meghatározás tartozik, amely elvezetik Önt ahhoz a gyógyírhez, amelyre a fennálló helyzetben szüksége lehet.

Ha úgy érzi, hogy jellemző Önre az adott érzelmi állapot, akkor jelölje be (az egérrel klikkeljen a négyzetre), majd, amikor mind a 38 végére ért, akkor az ELEMEZ gombra kattintva megkapja az Ön jelenlegi érzelmi állapotához szükséges eszenciákat. Ha úgy érzi problémája összetettebb,, akkor forduljon Bach-virágtanácsadóhoz, aki kívülállóként meg tudja ítélni egy beszélgetés után, hogy melyik Bach-virágeszenciák segítenek Önnek.

A tanácsadók listáját itt találja.
Úgy érzem, kevésbé bízom az ítélőképességemben, gyakran kérem mások tanácsát.

Úgy érzem,gyorsan elbátortalanodom, a legkisebb akadály esetén is elbizonytalanodom és csalódott leszek, általában borúlátó vagyok.

Úgy érzem reményvesztett és csüggedt vagyok, nem látom a kiutat.

Úgy érzem nincs elegendő szellemi erőm, belülről gyakran fáradtnak és gyengének érzem magam, nehezen állok neki a feladataimnak, gyakran halogatom őket.
Úgy érzem, nehezen tudok dönteni, állandóan hezitálok. Gyakran ingadozik a hangulatom, egyszer sírok, a másik pillanatban meg nevetek.
Úgy érzem, nem tudom, hogy mit akarok, de érzem, hogy nem vagyok a helyemen, de nincs határozott elképzelésem.
Úgy érzem erős bennem a vágy a rendre, és a tisztaságra. Nem vagyok elégedett a megjelenésemmel. Nehéz elnézőnek lennem.
Úgy érzem, kevesebbre vagyok képes másoknál, nem bízom önmagamban, nem nőttem fel a feladathoz.
Úgy érzem nincs semmi remény, kétségbe vagyok esve, hogy hogyan tovább. Végtelen szomorúságot és magányt érzek.
Úgy érzem, soha nem adom fel, erős a kötelességtudatom,ha kimerült is vagyok akkor is kitartok.
Úgy érzem, én vagyok a hibás, rossz a lelkiismeretem, gyakran teszek szemrehányást magamnak.
Úgy érzem még mindig nem hevertem ki azt a sokkot, ami korábban ért. Még mindig a hatása alatt vagyok.
Úgy érzem, túl nagy a felelősség rajtam, már nem bírok helytállni. Kimerültem, nincs erőm a folytatáshoz.
Úgy érzem, hogy a sors igazságtalanul bánik velem, nem ezt érdemeltem, cserben hagytak.
Úgy érzem, hogy veszélyben vagyok, félek, de nem tudom mitől. Sokszor szorongok, de nem tudom, az okát.
Úgy érzem, mindjárt felrobbanok, kitörök, mint egy vulkán. Olyat teszek, amit aztán később megbánok. Alig tudom türtőztetni magam.
Úgy érzem bátortalan, és félénk vagyok, túlzottan elővigyázatos. Olyan dolgoktól félek, mint a:fogorvos, repülés, sötétség, pók, tömeg, stb...
Úgy érzem, hogy a szeretteim nincsenek biztonságban. Sokat aggódom miattuk, féltem őket. Teljesen átérzem az érzéseiket, bele tudom élni magamat az ő helyzetükbe.
Úgy érzem, hogy könnyen pánikba esek, ilyenkor, félek, heves szívdobogásom lesz, izzadni kezd a tenyerem, ledermedek.
Úgy érzem hogy több együttérzésre van szükségem, nem szívesen vagyok egyedül, szeretem megosztani a problémáimat másokkal.
Úgy érzem, türelmetlen vagyok, hamar felmegy a pumpa bennem, szeretem gyorsan elintézni a dolgaimat, zavar, ha mások hátráltatnak.
Úgy érzem jobb nekem egyedül. szeretem ha békén hagynak. A problémáimat egyedül oldom meg nincs szükségem mások segítségére.
Úgy érzem, hogy nem kell, hogy mások tudják, ha bánt valami. Ha szomorú vagyok mosolygok, hogy mások ne lássák rajtam.
Úgy érzem, mindenki kihasznál. Nem tudok nemet mondani, nehogy megbántsak valakit. Túl lágy szívű vagyok, mindenkinek megteszek mindent.
Úgy érzem, hogy gyakran vagyok dühös, féltékeny és bizalmatlan. Sokszor érzek haragot és bosszú vágyat.
Úgy érzem, hogy az új dolgok nem nekem valóak. Nehezen alkalmazkodom. Ha kigondolok valamit, akkor mások könnyen eltérítenek tőle, könnyen befolyásolható vagyok.
Úgy érzem, hogy mindig ugyanazokkal a problémákkal kell megküzdenem, ugyanazokat a hibákat követem el, és nem tanulok belőlük.
Úgy érzem, túl sokat álmodozom, nem érdekel, hogy mi történik éppen. Gondolataimban máshol járok. Elképzeléseim gyakran nem valósulnak meg.
Úgy érzem sokkal jobb volt régen, ezért bánatos vagyok. Nem tudom elfelejteni azokat a szép időket. Ha elutazom, honvágyam van, visszavágyódom.
Úgy érzem, szomorú vagyok, aminek nem tudom az okát. Ahogy jön ez a rosz kedv, úgy el is múlik. Gyakran kezdek el sírni, ok nélkül.
Úgy érzem, teljesen kimerültem testileg és szellemileg is. Olyan vagyok, mint akin átment az úthenger. A fáradtságtól már aludni sem tudok.
Úgy érzem, hogy megállíthatatlanúl zakatolnak a gondolataim. Képtelen vagyok megszabadulni tőlük, és már aludni sem tudok miattuk.
Úgy érzem, hogy nem érdekel, hogy mi történik, csak teszem a dolgom. Nem motivál semmi, de már nem is teszek semmit érte, beletörődtem. Közömbös vagyok.
Úgy érzem, hogy másokkal szemben nagyon kritikus vagyok, nehezen tolerálom mások hibáit.
Úgy érzem, hogy a környezetem nem ért meg, nem szeret, pedig én mindent megteszek értük. Ha elutasítanak, nagyon csalódott vagyok, mert én csak jót akarok nekik.
Úgy érzem, hogy a maximumot kell kihozni magamból. nem lehet lazítani, mert az a teljesítményem rovására megy.
Úgy érzem, hogy nem tudok leállni, ha belekezdek valamibe. Fanatikus módon állok ügyek, helyzetek, emberek mellé. Küzdök, hogy mások is osszák a lelkesedésemet.
Úgy érzem, hogy az élet egy nagy kihívás, és tűzön vízen át küzdök az akaratomért. Úgy kell történnie a dolgoknak, ahogy én elképzelem. Nem tűrök ellentmondást.