Share

Állatok

 


Az állatoknak is ugyanolyan érzései vannak, mint nekünk, embereknek. Néha félelmet éreznek, ingerlékenyek vagy éppen mozdulatlanul fekszenek a vackukon. Figyeljük meg őket!
Ha nem látunk semmilyen külső tünetet, csak a viselkedésükben bekövetkezett változás az első jel, ami a problémára utal, akkor akár orvosi kezelésre is szükség lehet, ezért mindenféleképpen látogassuk meg az állatorvost!

Ha az orvos nem talált semmilyen elváltozást, akkor jöhet a következő lépés.

VÁLASSZUNK AZ ESZENCIÁK KÖZÜL


A Bach-virágeszenciák segíthetnek az Ön háziállatának is pontosan úgy, ahogy Önnek vagy a család többi tagjának. A kulcs abban rejlik, hogy a helyzetet az állat szemszögéből kell megpróbálni figyelni. Hogyan élne a kedvence, ha választhatna? A Bach-virágeszenciák különleges készítmények, amelyek segítenek az állatoknak (és természetesen az embereknek) visszaállítani jó közérzetüket, bármitől is érzik rosszul magukat – félelem, csüggedtség, bizonytalanság – Ön meg fogja találni a problémára a megoldást. Csak figyelje a viselkedésüket! Ez egy nagyon szelíd rendszer és nem tud ártani vele, bátran éljen velük!

Az adagolása megegyezik az emberekével. De a legbiztonságosabb, ha hígítja a gyógyírt az alkoholtartalma miatt, különösen, ha madaraknak vagy más kisebb állatnak adja. Így már csak éppen nyomokban tartalmaz alkoholt, és biztosan nem okoz semmilyen problémát. Ezért ajánljuk, hogy készítsen úgynevezett keverék/terápiás üveget és már a higított cseppekkel végezze a kezelést.

 
Íme néhány eszencia, amelyet leggyakrabban használhatunk állatoknál. Ne felejtse, ugyanúgy, ahogy az embereknek, nekik is nagyon összetett érzelmeik vannak, ezért a 38 Bach-virágeszencia közül bármelyiket használhatja az ő esetükben is.

RESCUE Pets Elsősegély keverék

A RESCUE Pets Elsősegély keverék alkohol nélkül készül, így teljesen biztonságosan használható, ha a helyzet megkívánja, ha nyugtalan az állat egy számára stresszes helyzetben. Ideális megoldás, ha utaznak, vagy vihar idején, vagy ha az állatorvoshoz -, vagy a kutyakozmetikába mennek. Ez a készítmény 5 Bach-virágeszencia keverékéből áll, mely segít megőrizni a nyugalmat feszült helyzetekben. Ezt a keveréket sok ember használja stresszhelyzet esetén. Állatainknak is segítségére lehet, ha trauma érte őket, ha betegek, ha félnek vagy ha a fronthatásoktól szenvednek.

Segíthet a STAR OF BETHLEHEM:
Előző gazdájánál nehéz sorsú vagy állatmenhelyekről származó állatok szenvedhetnek kései sokktól és traumától.Ha az állatot baleset érte vagy elvesztette a társát, bánatos lehet, elvesztheti az érdeklődését és életkedvét.

Segíthet a MIMULUS:
Sok állat hordozza a viselkedésében az agresszió valamilyen formáját, amelyet valamilyen meghatározott félelem vált ki – ember, hangos zaj vagy az állatorvos meglátogatása, porszívó, idegenek, kutyakozmetikus látogatása, tüzijáték, lövés, durranás,. Néhány állat  természeténél fogva bátortalan és szégyenlős

Segíthet a LARCH:
Más állatok önbizalomhiányban szenvednek. Szívesen elkerülnék az új, kihívó helyzeteket ( verseny, más állatokkal való találkozás).

 

Segíthet a WALNUT:
Ha nehezen alkalmazkodnak a változásokhoz, pl. ha új otthonba költöznek, vemhesség, egy új állat a háznál. Próbálja meg a  eszenciát a helyzet enyhítésére!