Share

VárandósságA várandósság és egy kisbaba születése sok előkészülettel és nagy megterheléssel jár. A nagy rohanásban könnyen megfeledkezünk a kisbaba számára legfontosabb ember valódi megóvásáról, aki nem más, mint ÖN.

Nagyon fontos Önmagát óvni és kímélni ebben az időszakban, amikor teste változik, és kisbabája növekszik. Természetes a fáradtság érzése, a rosszkedvűsége, de ezekkel legtöbbször boldogul és túlteszi magát rajta. Néha viszont egy kis segítségre van szüksége. Bármit is érez- aggodalmat, reménytelenséget bizonytalanságot- az Original Bach-virágeszenciák képesek segíteni.

Felsoroltunk néhány eszenciánk, amelyek segítségére lehetnek a várandósság különböző szakaszaiban.

Szülés előtt

Ha bizonytalannak érzi magát a várandósság megjelenésével, mely nagy változást hoz életében. Ezért a WALNUT (Dió)eszenciát ajánljuk.
Ha mindent megtervez és aggódik, hogy minden rendben lesz-e a babával. A mások iránti aggódás indokolja a RED CHESTNUT (Pirosló vadgesztenye) használatát.
A várandósság időszaka alatt végig dolgozik, és ezért nagyon kevés ideje marad a pihenésre és ezért fáradt. Az Original Bach-virágeszenciák közül az OLIVE (Olajfa) felel meg ennek az állapotnak.
Néha úgy tűnik, hogy az idő csak vánszorog, és azt kívánja, hogy: „bárcsak már holnap megszületne kisbabája!”, érzékenynek és türelmetlennek érzi magát. Ilyenkor az IMPATIENT (Nebáncsvirág) jelentheti a megoldást.

Szülés alatt

Természetes ha fél, amikor a szülésre gondol. Az eszencia a mindennapi félelmeinkre – görcsöktől, császármetszéstől- a MIMULUS (Sárga bohócvirág).
Bármennyire is felkészült, a szülés megindulása sokként is érheti önt. A STAR OF BETHLEHEM (Ernyős madártej) átsegítheti ezen a perióduson.

Mindenek felett egy eszenciakeverék, mely biztosan segítségére lehet ezekben a pillanatokban, az nem más mint a RESCUE™ Remedy (Elsősegély keverék). A Rescue Remedy öt virágeszencia keveréke, melyet a mindennapok krízishelyzeteiben használhatunk. Original Bach-virágeszenciákat tartalmazz sokkra, rémületre, türelmetlenségre, kontroll elvesztésétől való félelemre, ájulásra, tehát ez egy ideális keverék, amit magával vihet a szülőszobába.

Édesanya első napjai

Túl sok dologgal kell egyszerre megbirkóznia, amikor minden egyszerre jön, próbálja meg az ELM (Szil) virágeszenciát, hogy segítsen visszaállítani a kontrollt.
Gyermeke tényleg egészséges, jól van, és mégis nagyon aggódik érte? Ahhoz, hogy élvezni tudja ezt az időszakot próbálja meg A RED CHESTNUT (Pirosló vadgesztenye) virágeszenciát, ami megnyugtatja önt.
Gyermekágyi hangulatingadozások*, szívében csalódást érez, próbálja meg a GENTIAN (Őszi tárnics) virágeszenciát. Ha nem érez csalódást, hanem csak nagyon szomorú, próbálja meg a MUSTARD (Vadrepce) virágeszenciát.
* A gyermekágyi hangulatingadozás természetes reakció, melyet a hormonszint változása okoz. Ha nagyon boldogtalannak érzi magát, beszéljen védőnővel, vagy szakemberrel aki meghallgatja önt és segítséget tud nyújtani.


Itt van a letölthető prospektus ebben a témában: ITT