Share

Ginzeng plusz méhpempővel kapszula

Termék ára:  4063.- Ft

megvásárolomGinzeng plusz kapszula méhpempővel

A jó közérzetért és teljesítőképességért


A ginzeng antioxidáns tulajdonságánál fogva hozzájárul a sejtek védelméhez. Részt vesz a fizikális és mentális teljesítőképesség megőrzésében. Hozzájárul a normál agyműködéshez és a memória működéséhez. Hozzájárul a normál vérkeringéshez, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással. Részt vesz a szervezet roborálásában betegség vagy fokozott igénybevétel után. Hozzájárul az erekció kialakulásához, és annak fenntartásában.A méhpempő értékes vitális hatóanyagokat tartalmaz, mely különlegesé teszi ezt a kombinációt.  A lecitin nélkülözhetetlen alkotóeleme a sejteknek, különösen a sejthártyának és az idegszövetnek. irányítja azok felépítését és áteresztő-képességét. A lecitin foszfatidilkolint (PC) és foszfatidilinositolt (PI) tartalmaz, melyek fontos idegi hírvivő és ingerületátvivő anyagok. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál izomműködéshez, az elektrolit-egyensúly fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, normál csontozat és fogazat fenntartásában, szerepet játszik a sejtosztódásban, melynek napi adagja 300mg. Az E-vitamin, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


Allergia info: NEM tartalmaz tojást, földimogyorót, halat, glutén tartalmú gabonát, rákpáncélt, tejet, csonthéjasokat (mandula, mogyoró, dió), zellert, mustárt, szezámmagot, szóját, és a gyártása során nem alkalmaznak kén-dioxidot és kén-szulfátot.


Figyelem! Alkalmazása nem ajánlott méhészeti termékekre való érzékenység, asztma esetén!


Kiszerelés: 80 db  = 80 napi adag!


Felhasználási javaslat: napi 1 x 1 kapszula


Étrend-kiegészítő készítmény, 7851/2010 OÉTI


Kapható a gyógyszertárakban, szaküzletekben, gyógynövény- és bioboltokban


összetevők a napi adagban
mennyiség NRV*
panax ginzeng
(ebből 2,18% ginzenoid)
100 mg
lecitin 60 mg
méhpempő 30 mg
magnézium 25 mg
E-vitamin 10 mg 83%
csomósodásgátló: szilícium-dioxid

csomósodásgátló: magnézium-sztearát

kapszulahéj: zselatin


színezék: titán-dioxid


*NRV= napi beviteli (táplálkozási) referenciaérték

A napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges táplálkozást! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKÜNK: 1X1 MULTIVITAMIN PLUSZ KAPSZULA

                                              SZUPER MINERAL VITAMIN PLUSZ TABLETTA

                                              1X1 MAGNÉZIUM KAPSZULA