Share

Lecitin kapszula

Termék ára:  2 058,- Ft

megvásárolomLECITIN KAPSZULA


A lecitin, növényi eredetű élelmiszerekben, például a szójában fordul elő.
Fontos a sejtek anyagcsere folyamatában. A foszfátok osztályába tartozik, magas koncentrációban főleg a csontvelőben, az agyban, a májban és a szívben található. Nélkülözhetetlen alkotóeleme a sejteknek, különösen a sejthártyának és az idegszövetnek. irányítja azok felépítését és áteresztő-képességét. A lecitin foszfatidilkolint (PC) és foszfatidilinositolt (PI) tartalmaz, melyek fontos idegi hírvivő és ingerületátvivő anyagok. Ezért sokszor az idegek táplálékának is nevezik. Az intenzív tanulás, koncentrálás kimerítő idegi tevékenység, amihez a jó memória elengedhetetlen. Ezért szükséges az agysejtek megfelelő táplálása.

Allergia info: A Doskar féle Lecitin kapszula NEM tartalmaz tojást, földimogyorót, halat, glutén tartalmú gabonát, rákpáncélt, tejet, csonthéjasokat (mandula, mogyoró, dió), zellert, mustárt, szezámmagot és a gyártása során nem alkalmaznak kén-dioxidot és kén-szulfátot. Szójából kivont hatóanyagot tartalmaz!


Felhasználási javaslat: napi 3x1 kapszula bőséges vízbevitellel.

Doboz tartalma: 100 db kapszula

Étrend-kiegészítő készítmény, 2234/2007

Kapható a gyógyszertárakban, szaküzletekben, bio- és gyógynövényboltokban.

 
Összetétel:
Összetevők a napi adagban (3 kapszula):

mennyiség

szója lecitin* 1380 mg
glicerin
víz
zselatin

*garantáltan NEM génmódosított eredetű szójából

A napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a vegyes étrendet! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKÜNK: GINKGO BILOBA PLUSZ KAPSZULA

GINKGO BILOBA PLUSZ KAPSZULA