Share

Super Mineral Vitamin Plus kapszula

Termék ára:  5499,- Ft

megvásárolom


SZUPER MINERAL VITAMIN PLUSZ TABLETTA

Ásványi anyagokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel és növényi hatóanyagokkal:
+oregáno + áfonya + gyömbér + zöldtea + alga + citrus-bioflavonoid + galagonya
 
A kalcium részt vesz a normál véralvadási folyamatokban normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és a normál ingerületátvitelben. Hozzájárul a normál izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez, idegrendszer megfelelő működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában. A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek, a porcok, a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához, a normál csontozat, a fogíny és a fogak normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az E- vitamin redukált formájának regenerálásához. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.

Az oregáno szerepet játszik a normál emésztési folyamat fenntartásában és hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A petrezselyem a vese normál kiválasztási funkciójának működését.

A szilva támogatja az emésztési folyamtok, így a gyomor és a belek normál működését.

A fekete áfonya hozzájárul a szem normál állapotának megőrzéséhez antioxidáns tulajdonsága és az erekre gyakorolt hatása révén. Hozzájárul a retina megfelelő működéséhez, a szemben lévő normál kollagén szint megtartásához, a szem lévő érrendszer normál keringéséhez. A fekete áfonyában lévő antioxidáns vegyület, az antocianidin hozzájárul a mikro erek egészségének megőrzéséhez, a gyomor és vékonybél nyálkahártyájának normál állapotának megőrzéséhez, érrendszer normál működéséhez és a normál vérnyomáshoz.

A kolin részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében és a normál zsíranyagcserében. Hozzájárul a normál májműködés fenntartásához.

A kálium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál izomműködéshez és részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában.

A B3-vitamin / niacin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához, a bőr normál állapotának megőrzéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A betain részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében.

A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és a normál oxigénszállításban.

A cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában, a szénhidrát-, makrotápanyagok-, zsírsavak-, A- vitamin normál anyagcseréjében. Hozzájárul a normál szellemi működéshez, a normál csontozat és látás fenntartásához, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához, a normál DNS-szintézishez, az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában és a sejtosztódásban.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A B-5 vitamin / pantoténsav részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban. Hozzájárul a szteroidhormonok, a D- vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál mentális teljesítményhez.

A gyömbér részt vesz a légzőrendszer egészségének megőrzésében. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik az ízületek flexibilitásában és mozgékonyságában. Részt vesz a normál közérzet megőrzésében, az utazás (autó, hajó) során. Támogatja az emésztést, hozzájárul a bélrendszer normál működéséhez, a normál szívműködést. Hozzájárul a szervezet természetes immunrendszerének működéséhez.

A zöldtea-kivonat hozzájárul a normál zsíranyagcseréhez, a vénák rugalmasságához, a szív egészségének megőrzéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az idegrendszer normál működéséhez, a száj higiéniájának megőrzéséhez.

A csomós alga (Ascophyllum nodosum) hozzájárul a normál testtömeg megőrzéséhez, támogatja az emésztőrendszer egészséges működését, a normál bélfunkciókat. Hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez.

A B6-vitamin részt vesz a normál cisztein-anyagcseréhez, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál fehérje- és glikogén- anyagcserében. Hozzájárul, az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához.

A B2-vitamin / riboflavin hozzájárula fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a bőr, a nyálkahártyák, és a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához, normál vasanyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, a normál látás fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A B1-vitamin / tiamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a szív megfelelő működéséhez.

Az A-vitamin részt vesz megfelelő a normál vasanyagcserében. Hozzájárul a nyálkahártyák és a bőr normál állapotának fenntartásához valamint a normál látás fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez. Szerepet játszik a sejtek differenciálódásában.

A mangán részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a normál kötőszövet-képződéshez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához és a normál vasszállításban. Hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a haj normál pigmentációjához, a bőr normál pigmentációjához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A folsav hozzájárul a normál aminosav szintézishez, a normál vérképződéshez és homocisztein-anyagcseréhez. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A folsav szerepet játszik a sejtosztódásban és a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.

A molibdén hozzájárul a kéntartalmú aminosavak (cisztein, metionin) normál anyagcseréjéhez.

A szelén részt vesz a normál spermaképződésben. Hozzájárul a haj és köröm normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A biotin / H-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a haj, a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. Részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban. 


Allergia info: A Doskar féle Szuper minerál vitamin plusz tabletta NEM tartalmaz tojást, földimogyorót, halat, glutén tartalmú gabonát, rákpáncélt, tejet, csonthéjasokat (mandula, mogyoró, dió), zellert, mustárt, szezámmagot, szóját, és a gyártása során nem alkalmaznak kén-dioxidot és kén-szulfátot.
Szójából kivont hatóanyagot (rutin) tartalmaz!

Adagolás: napi 1 x 1 tabletta

Kiszerelés: 90 db = 3 havi adag!

Regisztrációs besorolás: Étrend-kiegészítő készítmény, 6336/2009 OÉTI

Hatóanyag a napi adagban mennyiség NRV %
kalcium 100,00 mg

13

tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz    
C-vitamin 60,00 mg

75

magnézium 50,00 mg

13

tömegnövelő: dikalcium-foszfát    
oregano por 50,00 mg  
petrezselyem por 50,00 mg  
nedvesítőszer: sztearinsav    
nedvesítőszer: hidratált gyapotmagolaj    
bromelián 25,00 mg
szilvakivonat 4:1 25,00 mg
inozitol 20,00 mg
áfonyapor 20,00 mg  
L-cisztein 20,00 mg
kolin 15,00 mg  
kálium 18,00 mg

1

niacin 18,00 mg

113

Betain-HCL 10,00mg  
galagonya kivonat
10,00mg

vas 8,00 mg

57

cink 8,00 mg

80

stabilizátor: karboximetilcellulóz    
E-vitamin 6,70 mg

56

csomósodásgátló: magnézium-sztearát    
tömegnövelő: hidroxipropil-cellulóz    
B5-vitamin 5,00 mg

83

PABA 5,00 mg  
gyömbér kivonat 5,00 mg  
L-glutation 5,00 mg  
zöldtea kivonat (50% polifenol)
5,00 mg  
heszperidin-komplex 5,00 mg  
quercetin 5,00 mg  
algapor (Ascophyllum nodosum)
5,00 mg  
színezék: titán-dioxid    
rutin 4,00 mg  
citrus-bioflavonoid komplex 4,00 mg  
B6-vitamin 2,00 mg

143

csomósodásgátló: talkum    
B2-vitamin 1,60 mg

114

B1-vitamin 1,40 mg

127

béta-karotin, 200μg retinol Equivalens (A-vitamin) 1,20 mg

20

mangán 1,00 mg

50

réz 0,50 mg

50

folsav 150,00 μg

75

molibdén 80,00 μg

160

szelén 40,00 μg

73

stabilizátor: szilícium-oxid, glicerin
   
fényező: karnaubvisz    
színezék: ráz-klorofillum    
biotin 20,00 μg

40

B12-vitamin 1,00 μg

40

*NRV= napi beviteli (táplálkozási) referenciaérték

A napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges táplálkozást! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKÜNK: 1X1 MULTIVITAMIN KAPSZULA