Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

DOSKAR DOSKAR

DOSKAR DOSKAR

DOSKAR DOSKAR

DOSKAR DOSKAR
DOSKAR


 
Érzelmi evés

                   
KÉNYELMI VAGY MÁS NÉVEN ÉRZELMI EVÉSA legtöbben akkor nyúlnak egy-egy sütemény vagy csokiszelet után, ha kicsit besokalltak és elegük van. Nem csoda tehát, hogy a kényelmi evés szempontjából leginkább kényes időszak a szakértők szerint a munkakezdés előtti vasárnap este. A felnőtt lakosság közel fele (48 százalék) leggyakrabban vasárnap este hét és tíz között esik kísértésbe, hogy valamilyen ropogtatni valót vagy süteményt tömjön magába.


Bővebben...
 
 
xillit-150x150

                   

A xilit természetes édesítőszerLétezik egy édesítő, ami nemcsak azért érdemelne több figyelmet, mert kiváló alternatívát jelent cukor helyett, hanem azért is, mert különösen jó hatással van a fogakra és a felső légutakra.

Bővebben...
 


 
Béta-karotin és a napallergia

                   
NAPALLERGIAHétköznapi nyelven nap- vagy fényallergiának nevezett megbetegedés tavasszal és nyáron egyaránt problémát okozhat. A tünetek kialakulása a szervezet hajlamától függ, vagyis a bőr színe mellékes, mégis kimondottan a fehér bőrűekre jellemző a "fényallergia". A HIV-pozitív és az AIDS-beteg személyek ugyancsak hajlamosabbak fényérzékenységre.

A "napallergia" lehet úgynevezett fototoxikus vagy fotoallergiás eredetű. A fototoxikus hatás nem tekinthető allergiának, a fény és a fényérzékenységet kiváltó, úgynevezett szenzitizáló anyag mértékétől függ. Jellemző tünetei már a szenzitizáló szerrel való első találkozáskor felléphetnek, és a bőrkárosodás tartósan, akár évekig fennállhat. A fotoallergiás eredetű forma ellenben független a bőrt érő fénymennyiségtől, és jóval ritkábban, általában helyi kezelés hatására jelentkezik.


Bővebben...
 


 
Omega 3 lazacolaj kapszula

                   
Halolaj az influenza gyógyításáraA közönséges halolajban megtalálható egyik anyag jelentősen csökkenti a súlyos influenza tüneteit, és a jövőben a vírusra gyógyírt jelentő szer alapját is képezheti japán kutatók szerint.


Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 13