Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

DOSKAR DOSKAR

DOSKAR DOSKAR

DOSKAR DOSKAR

DOSKAR DOSKAR
DOSKAR


 
Kötőhártya gyulladás

                   

Kötőhártya gyulladásrólAz egyik legelterjedtebb szemészeti betegség. Ami lehet fertőzéses eredetű - baktériumok, vírusok, gombák, illetve paraziták által okozott -, nem fertőzéses jellegű.A betegség világszerte előfordul minden korcsoportban, újszülöttektől az aggastyánokig, a kiváltó okok azonban változnak a különböző betegcsoportokban.


Bővebben...
 

 
Hofuvas_M1--web-hrek-150x150

                   

Önkéntesként a

hófúvásban
Sokan kérdeztétek, hogy hogy kerültem az önkéntesek közé, és érdeklődtetek, hogy mi is történt azon az éjszakán, én hogyan láttam.
Ezért gondoltam, hogy egy bejegyzésben leírom a tapasztalataimat és élményeimet, de ígérem lesz benne Bach-virág is a végén.

 

Bővebben...
 
 
2013.02.15-vrandssg-szellztets-150x150

                   

FONTOS A SZELLŐZTETÉS

A KISMAMÁK OTTHONAIBANA szellőztetés csökkenti a koraszülés kockázatát vagy a kis súllyal született újszülöttek számát, számol be az új kutatási eredményről az American Journal of Public Health.

Bővebben...
 
 
bor

                   

A rezveratrol gátolja
az erek túlburjánzását a szembenA kutatók olyan egereket vizsgáltak, amelyeknél abnormális érhálózatnövekedés volt megfigyelhető a retinán lézerkezelés után. Apte csapata azt találta, hogy amikor az egereknek resveratrolt adtak, a rendellenes erek kezdtek eltűnni.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 13