Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

DOSKAR DOSKAR

DOSKAR DOSKAR

DOSKAR DOSKAR

DOSKAR DOSKAR
DOSKAR


 

Altató mellékhatások nélkül?


Komoly megterhelést jelent, ha nem tudunk megfelelően pihenni, mert türelmetlenek, fáradtak és kimerülten ébredünk. És mind ezt az okozza, hogy nem tudjuk elengedi a napközben felgyülemlett stressz, és alvás helyett tovább gondolkozunk problémáink megoldásán. Ezért sokan az altatókhoz folyamodnak, és nem is tudják, hogy milyen komoly mellékhatása lehet egy egy gyógyszernek. De van egy jó hírünk, hogy létezik egy mellékhatásoktól mentes készítmény, amihez nem lehet hozzászokni, nem bódítja el az embert egész napra.


Bővebben...
 


 

A stressz kezelése már gyerek korban is fontos


A válások, családi konfliktusok és a növekvő iskolai elvárás miatt nagy nyomás nehezedik a gyerekekre. Ha nem tanítják meg nekik még gyerekkorban, hogyan kezeljék a felmerülő problémákat, könnyen szorongó, depressziós felnőtt válhat belőlük.


Bővebben...
 


 

Az első repülés - irány Barcelona


A 72 éves An és a 78 éves Ria soha nem ült eddig repülőre, ám most elérkezett az idő  Barcelonába utaztak. Életében először ült repülőre két idős hölgy. A 72 éves An rettenetesen fél a repüléstől, nem igazán tudja elképzelni, hogyan lóghatnak "azok a gépek" a levegőben.


Bővebben...
 


 

Hogyan hozz döntést, ha nem tudsz dönteni?


Amikor döntünk, akkor tulajdonképpen nem teszünk mást, mint különböző lehetőségeket mérlegelünk, aztán választunk közülük, melyik lesz számunkra, egy adott probléma során a legcélszerűbb megoldás. Az alapszituáció azonos, mindegy hogy a továbbtanulás, pályaválasztás, egy állásajánlat elfogadása, a szombati buli kiválasztása vagy a hozzád illő ruhamárka megtalálása a cél.


Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 13