Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

DOSKAR DOSKAR

DOSKAR DOSKAR

DOSKAR DOSKAR

DOSKAR DOSKAR
DOSKAR


Főnök vagy vezető?


Vezetővé válni nem könnyű, főnöknek lenni azonban nem nehéz. Mit is jelent ez? Egy kinevezés még nem tesz vezetővé, viszont azonnal főnökké válhatunk, mihelyt aláírjuk a szerződést, hogy elfogadjuk a felajánlott pozíciót, amely akár több ember irányítását jelenti. Aláírni egy papírt nem tart sokáig, ám sok feladat vár még ránk addig, míg az első főnöki percünktől igazi vezetővé válunk.


Bővebben...
 


 

savanyúkáposzta

Az erjesztett ételek előnyös hatásaiAz erjesztett ételek körülbelül egyidősek az emberi kultúrával. Az emésztést elősegítő erjesztett ételeket, kezdetben tartósságuk miatt kedvelték főként, de azóta is nagy népszerűségnek örvendenek. Az Észak-afrikai sivatagokban, tevetejből készültek az első joghurtok, a nagy hőségben ugyanis csak erjesztéssel tudták eltartani az élelmiszert.

Bővebben...
 

 

Vodka

                   
Kedvenc italunk a mikroszkóp alatt
Biztos vagyok benne, hogy amikor  egy  finom Pina Coladát vagy egy Cosmopolitan koktél kortyolgattok, akkor nem az lesz az első, ami eszetekbe jut, hogy:  "Kíváncsi vagyok, hogy ez hogy nézne ki mikroszkóp alatt ..." . De most...


Bővebben...
 


válás-Bach-virág-Rescue

Ezért fáj olyan átkozottul a szakításMert bizony tényleg átkozottul fáj. Rendes, kínzó testi tünetekkel jár: zúgó fejjel, gyengeséggel, hányingerrel, remegéssel, összeszoruló mellkassal. De miért? Hogyan? Hiszen igen, persze iszonyú dolog – főleg akaratunkon kívül – elveszíteni valakit, akit szeretünk, aki addig nap mint nap velünk volt, akivel megosztottuk az életünket. Aztán elmegy, marad az üresség, marad a magány, de mitől fáj közben így a testünk? És mi ez a tébolyult sóvárgás a másik után, a kifordulás önmagunkból, a düh, a dráma és a durcáskodás folyamatos, véget nem érő köre? Ezt mi az ördög csinálja? A szakítás neuropszichológiája következik. 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 13