Share

A férfiklimax  50 év felettSokan talán nem tudják, hogy a hölgyeknél előforduló a változókorral együtt járó tünetek a férfiakat sem kerüli el. Az alábbiakban az urakat érintő klimaxról lesz szó.

Amerikai tudósok már 1939-ben kimutatták, hogy a testi és lelki aktivitás és a táplálkozás összefüggésben van az idősödés biológiai folyamatával. Az évek múlásával csökken a hormonok mennyisége a vérben és a szövetekben, ami fizikai és mentális panaszokat okoz.


ferfiklimax


A férfiklimax jellemzői: a nemi vágy és a szexuális teljesítőképesség csökkenése, merevedési zavarok kialakulása, vizelet-ürítési problémák, a prosztata megnagyobbodása, vérnyomás-ingadozás, hőhullámok, izzadékonyság, alvászavar, ingerlékenység, hangulatváltozások, a koncentrációképesség gyengülése, csontritkulás. (Megjegyzés: A klimaxra jellemző panaszok akár más betegségek tünetei is lehetnek, ezért fontos a hasonló tüneteket okozó betegségek kizárása.)

A Doskar 1x1 Androvit forte kapszula fõ összetevõi a többféle nyomelemen (vas, cink stb.) kívül  természetes antioxidánsok - likopin (fõ forrása a paradicsom),  béta-karotin -, E-vitamin, a szójában bõségesen elõforduló izoflavonoid, illetve a fügekaktusz por; ez utóbbi hólyagra és prosztatára gyakorolt jótékony hatását klinikai vizsgálatokkal is bizonyították, melyet a mexikói õslakosok már évszázadok óta ismernek.. Ezen hatóanyagog hozzájárulhatnak a változó korban lévõ férfiak jó közérzetének, testi és szellemi teljesítõképesség fenntartásához.KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK: 1x1 Androvit Forte kapszula