Share

mustard-web_hir

                       MUSTARD az örömhozó Bach-virág

A MUSTARD (Vadrepce) ígérete, hogy a semmiből előtörő rosszkedvet - amire nincs magyarázat - eloszlatja és a komor fekete felhő mögül előcsalogatja a Napot, hogy ismét teljes fényében pompázzon.
Visszahozza az örömöt és a céltudatosságot, belső stabilitást és békét teremt.A negatív MUSTARD állapot gyakran észrevétlenül alakul ki és leplezni is nagyon nehéz, az AGRIMONY állapottal szemben. Szélsőséges esetben fellelhetőek a depressziós állapothoz hasonló tünetek, mint a fásultság, érdektelenség, az észlelések tompulása vagy a mozgás lassulása. Az élet ilyenkor borzasztónak tűnik és értelmetlennek. A rosszkedv bezár és olyan, mintha nem létezne kapcsolat a külvilággal. Ez az erőteljes melankolikus érzés, ahogy jön, úgy el is megy, de sokszor kiszámíthatatlanul visszatér és marad napokig, hetekig vagy akár hónapokig is.

A MUSTARD eszencia alkalmazásával derűsen élhetőek meg mind a jó és rossz napok, nem lesznek nyomasztó hatással a szenvedőre. Bach doktor így írta le a hatását. „”Aki MUSTARDot szed, úgy érzi, lassan felébred egy nehéz, sötét álomból”.

Milyen is ez az állapot:

- sírós

- melankolikus

- nincs kedve mozogni

- szomorú

- olyan, mintha gyászolna a lelke

- nem érdekli a külvilág

- begubózós

- az idő lomhán halad csak előre

- fásult

- egykedvű

Ha úgy érzi erre az eszenciára van szükség, akkor itt találja: MUSTARD