Share

 

Vodka

                   
Kedvenc italunk a mikroszkóp alatt
Biztos vagyok benne, hogy amikor  egy  finom Pina Coladát vagy egy Cosmopolitan koktél kortyolgattok, akkor nem az lesz az első, ami eszetekbe jut, hogy:  "Kíváncsi vagyok, hogy ez hogy nézne ki mikroszkóp alatt ..." . De most...De most a  BevShots cég egyesítette művészetet, az alkoholt és a tudományt, hogy egy csodálatos  színes mikroszkópos fénykép sorozatban bemutassa nekünk a kedvenc  italainkat.


Hogyan csinálják? Először kristályosítják az italt egy mikroszkóp tárgylemezén, majd   egy polarizált fény mikroszkóp kamera segítségével lefotózzák. Ahogy a fény áthalad a kristályokon, csodálatos színek és minták  tárulnak elénk. Az eredmény fantasztikus.


Mielőtt megnéznénk néhányat ezek közül a képek közül, nézzük, hogyan is kapcsolódik a Bach-virágokhoz ez a téma:


A Bach-virágeszenciák 27%-os brandyvel vannak tartósítva, de a nyugalmat hozó RESCUE Elsősegély keverékek között található alkohol mentes változat is. Ilyenek a RESCUEk pasztillák, a rágó, a Kids és a Pearls kiszerelés.


BOURBONGIN


Gin


PEZSGŐ


pezsgő


SEX ON THE BEACH


SEXONTHEBEACH


MARTINI DRY


száraz martina


VODKA


VODKA

Forrás:  http: www.iflscience.com

Képek: BevShots                                                                                           

Biztos vagyok benne, hogy amikor  egy  finom Pina Coladát vagy egy Cosmopolitan koktél kortyolgattok, akkor nem az lesz az első, ami eszetekbe jut, hogy:  "Kíváncsi vagyok, hogy ez hogy nézne ki mikroszkóp alatt ..." .