Share

Vas-plusz vitaminokkal és folsavval kapszula

VAS PLUSZ KAPSZULA VITAMINOKKAL ÉS FOLSAVVAL
A vérképzéshez szükséges vassal és hatóanyagokkal

A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és a normál oxigénszállításban.

A folsav hozzájárul a normál aminosav szintézishez, a normál vérképződéshez és homocisztein-anyagcseréhez. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A folsav szerepet játszik a sejtosztódásban és a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.


A B-5 vitamin / pantoténsav részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban. Hozzájárul a szteroidhormonok, a D- vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál mentális teljesítményhez.


A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban.


A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához, a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat, a fogíny, a fogak, a bőr, a porcok normál állapotának fenntartásához és a porcok működésének fenntartásához, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az E- vitamin redukált formájának regenerálásához. Fokozza a vas felszívódását.


Allergia info: A Doskar féle Vas plusz kapszula NEM tartalmaz tojást, földimogyorót, halat, glutén tartalmú gabonát, rákpáncélt, csonthéjasokat (mandula, mogyoró, dió), zellert, mustárt, szezámmagot, szóját, és a gyártása során nem alkalmaznak kén-dioxidot és kén-szulfátot. Laktózt tartalmaz!

Adagolás: naponta 1 x 1 kapszula bő vízbevitellel.


Kiszerelés: 80 db = 80 napi adag!


Regisztrációs besorolás: étrend-kiegészítő készítmény OÉTI 2115/2007


Kapható a gyógyszertárakban, szaküzletekben, bio- és gyógynövényboltokban.

 
Összetevők a napi adagban:

NRV*

C-vitamin

60 mg

75 %

vas

14 mg

100 %

B5-vitamin (pantoténsav)

6 mg

100 %

folsav

200 µg

100 %

B12-vitamin

1 µg

40 %

tömegnövelő:laktóz


csomósodásgátló: szilícium-dioxid

csomósodásgátló:
magnézium-sztearát


kapszulahéj: zselatin


E 171  ( titán-dioxid)

NRV= napi beviteli (táplálkozási) referenciaérték

A napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges táplálkozást! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKÜNK:  1X1 MULTIVITAMIN PLUSZ FORTE KAPSZULA

1X1 MULTIVITAMIN KAPSZULA